Προφίλ

H εταιρεία μας στεγάζεται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επι της οδού Σμύρνης & Μ.Ασίας 18 στον Ωρωπό Αττικής.

Εξοπλίζονται με σύγχρονα μηχανήματα όπως:

  • Αναλυτή καυσαερίων 3 αερίων (Αερίου-Βενζίνης-Diesel) και έκδοσης κάρτας ελέγχου καυσαερίων και είναι η μόνη εταιρεία-συνεργείο στην περιοχή μας στις μετρήσεις Diesel.
  • Διαθέτει διαγνωστικές συσκευές καλύπτοντας το 100% των οχημάτων όπως επίσης ειδικά εργαλεία VAG GROUP καθώς και πολλών άλλων εξεζητημένων εργαλείων για μια σωστή και ολοκληρωμένη επισκευή.

Επίσης είμαστε το μοναδικό νόμιμο συνεργείο στην περιοχή μας στην τοποθέτηση επισκευή και συντήρηση συστημάτων υγραερίου κίνησης οχημάτων χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες εταιρείες συστημάτων υγραεριοκίνησης.

Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται συνεχώς με σεμινάρια πάνω σε όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου και τις νέες καινοτομίες αυτών, για την καλύτερη δυνατή επισκευή του κάθε οχήματος.

Ακόμα μία δραστηριότητα της εταιρείας μας είναι οι εισαγωγές πάρα πολλών διάσημων και ποιοτικών ανταλλακτικών αλλά και βελτιωτικών προϊόντων από τους καλύτερους οίκους του κόσμου.

Για τις αγορές υπάρχει η δυνατότητα να αποσταλούν τα πάντα με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα και με αγορές άνω των 100 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει και με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω PAYPAL
  • Μέσω τραπεζικού λογαριασμού
  • Μέσω πιστωτικής κάρτας (VISA-MASTERCARD-AMEX).